ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Participă la Festivalul Filmului European 2018!

În perioada 7 mai – 3 iunie, se desfășoară, în 8 orașe din România, Festivalul Filmului European (FFE 2018). Ajuns la ediția cu numărul 22, Festivalul este organizat de Institutul Cultural Român, sub Înaltul patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene în România și stă sub semnul Anului european al patrimoniului cultural, incluzând vizionarea a 64 de filme, din 20 de țări. 

Pe lângă secțiunile speciale consacrate, ARTE, Premiul LUX, Focus Moldova, 22.FFE are și secțiuni speciale noi: FFE Clasic (filme restaurate), Front comun, Pulsul Europei și AGORA: Femei în societate.

Programul Festivalului

În perioada 7 - 13 mai, s-a desfășurat ediția din București a FFE, a continuat apoi în Galați (11 – 13 mai), Tîrgu Mureș (18 – 20 mai) și Râmnicu Vâlcea (18 – 20 mai).

În zilele următoare au loc proiecții la Timișoara (24 – 27 mai) și Alba Iulia (25 – 27 mai), iar în weekendul viitor vor avea loc ultimele evenimente, la Iași și Sibiu (1 – 3 iunie).

Accesul la proiecțiile programate în sălile centrelor și institutelor culturale ale statelor membre partenere este gratuit. Biletele pentru filmele proiectate la cinematografe pot fi achiziționate de la casele de bilete ale acestora.

Programul complet al proiecțiilor și locațiile acestor este disponibil la link-ul: http://ffe.ro/2018/programfilme/.

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord