ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Lapte, fructe și legume pentru elevi, cu sprijinul UE

Cu ocazia începutului noului an școlar, se va relua Programul UE de încurajare a consumului de fructe, legume și lapte în școli. Programul se desfășoară în statele membre participante, printre care și România și urmărește promovarea obiceiurilor alimentare sănătoase în rândul copiilor. 

Mai mult...

Majoritatea europenilor sunt în favoarea renunțării la schimbarea orei

Astăzi s-au publicat rezultatele preliminare ale consultării publice privind ora de vară derulată de Comisia Europeană. Consultarea online s-a desfășurat în perioada 4 iulie-16 august 2018. Au fost primite 4,6 milioane de răspunsuri din toate cele 28 de state membre, cel mai mare număr de răspunsuri primite vreodată în cadrul unei consultări publice a Comisiei. 

Mai mult...

Încep înscrierile la concursul Juvenes Translatores

Concursul Juvenes Translatores, Organizat de Departamentul de traduceri al Comisiei Europene, a ajuns în acest an la cea de-a 12 ediție. Concursul se adresează elevilor de liceu în vârstă de 17 ani. Obiectivul urmărit este de a promova studiul limbilor străine în școli și de a le oferi elevilor posibilitatea de a afla mai multe despre ce înseamnă să fii traducător. 

Mai mult...

Concurs adresat tinerilor regizori

În cadrul campaniei #EUandME a Comisiei Europene se derulează un nou concurs adresat tinerilor regizori. Vor fi selectați cinci regizori talentați, care vor avea ocazia să lucreze sub îndrumarea unor regizori premiați la nivel international. 

Mai mult...

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.