ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Un nou partener s-a alăturat ADR Centru.

 

Centrul European al Consumatorilor - ECC Romania, vă ajută gratuit când aveți probleme de protecția consumatorului cu un produs sau un serviciu achiziționat dintr-un alt stat european.

Centrul European al Consumatorilor - ECC Romania vă sprijină prin informații  în  domeniul achizițiilor transfrontaliere. Rolul lor este de a oferi consultanță juridică gratuită în probleme de comerț transfrontalier și să încerce rezolvarea pe cale amiabilă a sesizărilor pe care le primesc de la consumatorii români, dar și din alte state membre. Ei vă pot oferi sfaturi cu privire la drepturile consumatorilor sau informații practice atunci când vă deplasați prin UE – de la închirierea unei mașini, rezervarea unui pachet de vacanță sau a unui zbor, la comanda unor produse online. În cazul în care e necesar, vă oferă sprijin în soluționarea unei plângeri: dacă aveți o reclamație împotriva unui comerciant dintr-un alt stat membru, ECC Romania poate coopera cu alte Centre din ECC-Net pentru a găsi o soluție amiabilă la problemele întâmpinate.

Pentru mai multe detalii: http://www.eccromania.ro/

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord