ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Studiu privitor la perceptia CETATENILOR asupra serviciilor de apa

Vă invităm să răspundeți la chestionarul personalizat atașat. Apreciem  opinia dvs. pentru modelarea abordării și a strategiei de conectare a sectorului apei european, la interfețe digitale smart si standardizate, în vederea susținerii procesului de gestionarea durabilă a apei  și a bunăstarii cetățenilor.

În cadrul FIWARE4WATER, proiect finanțat de Comisia Europeana în cadrul programului HORIZON 2020, consorțiul de proiect (condus de Office International de L’Eau, Franța) desfășoara o gamă largă de sondaje și interviuri cu diferite categorii relevante de utilizatori finali ai serviciilor de apă (administrație locală, companii de apă, furnizori de tehnologie, furnizori de soluții IT&C, CETĂȚENI, etc.) pentru a răspunde obiectivului principal al proiectului: digitalizarea serviciilor de apă, la nivel european.

Pentru CETĂȚENI, proiectul FIWARE4WATER își propune să investigheze în mod specific percepția publică asupra dezvoltării serviciilor de internet de ultimă generație și digitalizarea serviciilor din sectorul apei în Europa, pentru a le face mai accesibile în viitorul apropiat, pentru utilizatori din bazinul Dunarii de Jos.

Pentru a accepta invitația, vă rugăm să deschideți, să completați, să scanați/fotografiati și să returnați chestionarul atașat, împreună cu formularul de consimțământ semnat, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la 30 august 2019. Completarea formularului vă va lua cel mult  10 minute.

Pentru orice alte clarificări, aveți datele de contact ale persoanei responsabile, la sfârsitul chestionarului. 

Chestionar-Servicii de apa

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord