ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

La mulți ani, România! La mulți ani, Români!

E 1 Decembrie 2018, 100 de ani de la Marea Unire, evenimentul politic major al anului 1918 când a avut loc desăvârșirea statului național român, realizată prin unirea provinciilor românești cu România. E zi de sărbătoare pentru sufletul românilor. Sărbătorim unitatea țării noastre, sărbătorim și viitorul țării noastre!

În acest an unic pentru România, îi omagiem pe cei care, acum 100 ani, au reușit să realizeze un vis aparent imposibil: unirea tuturor românilor. Este un motiv de sărbătoare, dar este și un prilej de gândire pentru fiecare român de azi. Trebuie să fim mai realiști, trebuie să fim mai responsabili, trebuie să fim cu adevărat patrioți!Aceasta este țara noastră și aici vrem noi să ne dezvoltăm, să trăim în armonie și să ne vedem crescând bucuroși copiii și nepoții! Aici, la Alba Iulia, poate mai mult ca oriunde pe acest pământ românesc, oamenii dau valoare și mândrie, căldură și prietenie tuturor românilor. Aici s-a înfăptuit Unirea cea Mare acum 100 de ani și tot de aici vrem să pornească adevăratul spirit al solidarității și încrederii naționale. Sufletul nostru trăiește prin toți oamenii care ne înconjoară.

Să trăiască în veci România! Să avem un viitor mai bun și o viață mai linistită. La mulți ani fiecăruia dintre noi.  

Program manifestări 1 DECEMBRIE 2018, Alba Iulia -Capitala de suflet a românilor!

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord