ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Lansam inscrierile la Crosul EUROPEI! Vă lansăm provocarea de a câștiga o excursie în Grecia, obiecte promoțioanle și să ne simțim bine de ZIUA EUROPEI!

Sărbătorim Europa prin a V-a ediție a Crosului Europei la Alba Iulia! În 11 mai 2018, la ora 12.00 dăm startul celor pasionați de alergare. 

Dacă vreți să veniți, aveți formularul alăturat unde vă puteți înscrie.

Deja avem 6 persoane înscrise din Germania. Avem și companie aleasă. Uniunea Europeană ne sprijină inclusiv prin prezența reprezentanților Comisiei Europene în România.

Sărbătorim drepturile câștigate și recunoscute! Sărbătorim grija cu care infrastructura, mediul înconjurător, mediul economic și patrimoniul cultural se finanțează de către UE.

Și anul acesta vă lansăm o provocare: încercați să-l depășiți pe câștigătorul celor două ediții precedente, care vrea să câștige și de data aceasta.

Înscrieți-vă și câștigați marele premiu, adică o excursie de 7 zile în Grecia, cu avionul. Fii cel mai bun la două ture de Cros și apoi poți sta la plaja.

Dacă alergi doar o tura vei pleca acasă cel puțin cu un material promoțional util. Haideți, porniți să vă antrenați!

Completati formularul: https://docs.google.com/forms/d/1RcNtD8mEu2UjoLrvgh21BIXkqRauMZMtXf4AJw-rDGE/edit!

Regulamentul concursului poate fi consultat aici: Regulament CROS 2018 

Pentru scolile care vor participa cu mai multi elevi aici se poate descarca formularul de inscriere și declaratia de responsabilitate: Formular inscriere elevi si scoli

 

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.