ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Concursul „FII FOTOGRAFUL NOSTRU!”

 

Dacă ai peste 18 ani şi eşti cetăţean al UE poţi participa la concursul „FII FOTOGRAFUL NOSTRU!” În fiecare lună, proiectul se va clădi în jurul unui subiect de mare importanţă, de actualitate şi cu impact la nivelul Uniunii Europene. În fiecare lună, până în septembrie, va fi anunțată o nouă temă legată de dezvoltare printr-un articol special pe site-ul Parlamentului European și pe paginile Parlamentului de pe rețelele de socializare.

Cei doi câștigători (câştigătorul de pe platformele sociale şi câştigătorul Premiului Juriului) vor fi invitaţi la Strasbourg, în cadrul sesiunii plenare din noiembrie 2015, unde vor avea ocazia să realizeze propriul lor fotoreportaj despre eveniment.
Toate detaliile despre concurs şi regulamentul le găsiți aici: https://europa.eu/youth/ro/news/50/24316_ro

Cum participi:
Pe link-ul de mai sus se anunță tema și va trebui să trimiți fotografia pe tema respectivă, alături de formularul de înscriere completat, pe următoarea adresă de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord