ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Obiectivul acestui ghid este de a vă oferi o incursiune utilă în procesul decizional al Uniunii Europene

Comisia Europeană – condusă de preşedintele acesteia, José Manuel Barroso – este alcătuită dintr-un colegiu de 27 de comisari, câte unul din fiecare stat membru al Uniunii Europene. Fiecare comisar se ocupă de un anumit domeniu de politică, desfăşurând o activitate similară celei a miniştrilor din guvernele naţionale. Această broşură oferă o scurtă descriere a activităţii Comisiei Europene.

 

Sunteţi student, persoană aflată în căutarea unui loc de muncă, lucrător sau pur și simplu consumator? Veţi găsi aici informaţii practice cu privire la călătoriile, studiile sau munca în UE. Oricare ar fi statutul dumneavoastră, piaţa unică a UE vă oferă o serie de avantaje și oportunităţi.
Conduceţi un IMM? Broșura vă va ajuta să identificaţi surse de finanţare, să pătrundeţi pe pieţe noi și să vă reduceţi povara administrativă.

Inițiativa cetățenească europeană oferă posibilitatea unui număr de un milion de cetățeni ai UE provenind din cel puțin șapte state membre să îi solicite Comisiei Europene să propună legislație în domenii în care UE are competența de a legifera.

 

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord